Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtpaar Doddema 60 jaar getrouwd

Door op woensdag, 3 april, 2019 - 12:37

IMG_0007.JPG

Door Bert Woltjes

Vandaag (woensdag 3 april) is het echtpaar Geert Doddema (83) en Hennie Doddema-Stuut (80) 60 jaar getrouwd. Burgemeester Sipke Swierstra kwam, vergezeld van een grote bos bloemen, het echtpaar feliciteren.

IMG_0011.JPG

Het echtpaar ontmoette elkaar op de kermis in Wildervank, wat toen nog plaats vond op het grasveld voor de voetbalvelden aan de Woortmanslaan, maar men kende elkaar wel al een beetje tijdens het bekende rondje Kerkstraat in Veendam. 5 jaar later werd er getrouw in Veendam. Men ging eerst wonen in de Thorbeckestraat en later verhuisde men naar de Golf van Riga en nog weer later naar Bocht Oosterdiep. Men woont nu al weer 19 jaar op het huidig adres aan de Odewaldlaan in Wildervank.

IMG_0010.JPG

Dhr. Doddema werkte eerst bij Phoenix en later bij Hanab (Wat nu Visser-Smit-Hanab heet) Daarna ging hij met de VUT. Mevr. Doddema werkte jaren lang in modewinkels in Veendam, zoals Bakker, Blanke en First Lady. Het echtpaar kreeg 3 kinderen, 7 kleinkinderen (waarvan 1 is overleden) en 3 achterkleinkinderen en het vierde achterkleinkind is onderweg.

IMG_0003.JPG