Overslaan en naar de inhoud gaan

Druk bezocht 40-jarig jubileumfeest
fysiotherapeut Jan Veen

Door Henk Drenth op zaterdag, 30 maart, 2019 - 11:00

IMG_0008.jpg

Het was vol huis tijdens het jubileumfeest van fysiotherapeut Jan Veen. Vrijdag werd samen met zijn zoons Chieljan en Edsard, en vaste medewerker Mark, gevierd dat hij 40 jaar in het vak zit. Patiënten en oud-patiënten stonden rijendik voor de ingang van de praktijk. Binnen werden veel handen geschud en cadeaus overhandigd.

IMG_0079.jpg

Binnen waren verschillende gerelateerde instanties met een stand aanwezig. De leverancier Gymna Uniphy liet zien wat zij allemaal aan fysiotherapieapparaten en behandelbanken in huis heeft. Stel Orthopedie specialist had o.m. orthopedische hulpmiddelen en correctiezolen uitgestald. Ook Buurtzorg was met een stand aanwezig. Zechsal liet hun assortiment magnesiumproducten zien.

IMG_0013.JPG

Alles was uit de kast gehaald om de gasten te verwennen. Een levensgrote cijfer 40 was voor, achter en boven vol geprikt met allerlei lekkere hapjes op een prikkertje. Van kaas tot worst en pasteitjes. Het leek heel decoratief en misschien vandaar dat de bezoekers ze er niet meteen af haalden.  Tegen een zachte plaat aan de wand waren allerlei soorten cakejes geprikt.  Naast lekker zag het er ook heel decoratief uit. Allerlei hapjes lagen op Jan zijn handen, die afgebeeld waren op foto’s. De eigenaar van een smoothiebar uit Rotterdam was constant met het bereiden in de weer.

IMG_0215.jpg

Het weer werkte geweldig mee, en was het buiten prettig vertoeven. Achter de praktijk was een grote partytent neergezet met tafels en stoelen. Met een uniek uitzicht over het Langeboschmeer. De fysiopraktijk is gevestigd in een ruimte die ooit als restaurant was bedoeld voor bewoners van de appartementen aan weerszijden. Met een lange aanlegsteiger voor bootjesmensen. Het was nooit echt van de grond gekomen. Na ook andere initiatieven had zich de gelegenheid voorgedaan om er in 2006 een fysiopraktijk op te starten. 

De Jan Veenquiz was zeer hilarisch. Zijn beide zoons en medewerker Mark traden op als quizmaster.