Overslaan en naar de inhoud gaan

10-jarig bestaan Sportplein groots gevierd!

Door op maandag, 25 maart, 2019 - 23:04

MulderFotografie-2256.jpg

Afgelopen zaterdag stond de Sorghvliethal in het teken van het 10-jarig bestaan van Sportcafé Sportplein. Ter ere van dit jubileum is er voor alle “Vrienden van Sportplein” en muziekfestival georganiseerd. Gedurende de avond betraden diverse artiesten het podium in de Sorghvliethal, om er gezamenlijk met het publiek één groot feest van te maken!

Meer dan 1500 feestende bezoekers
Gedurende de avonden passeerden zo’n 1.650 bezoekers uit Veendam en omstreken de kassa’s van het Indoorcentrum. Om 21:00 uur stond Veendammer zangeres Michelle Veldhuis klaar om de avond af te trappen. Met haar pas 16-jarige leeftijd deed ze wederom een hoop mensen verbazen met haar zangtalent!

FAN-TAS-TISCHE show Beethoven
De band Beethoven heeft gedurende het 6 uur durende muziekspektakel een fantastische show neergezet in de Sorghvliethal! Een ledwall van maar liefst 42m2 , in een u-vorm gebouwd, vormde het decor van deze unieke show. Special FX als lasers, sparkulars, streamers en CO2 maakten het geheel af. De slogan ‘not just a coverband’ werd dan ook helemaal waar gemaakt!

MulderFotografie-1988.jpg

Enthousiaste feest menigte
Tussen de optredens van de band door betraden diverse artiesten het 120m2 grote podium. Op een speciale catwalk aan de voorkant van het podium stonden artiesten Orlando ‘Zwarte Jannes’, Helemaal Hollands en Ronnie Ruysdael midden tussen de feestende menigte! Dit zorgde voor een leuke interactie tussen artiesten en het publiek. De artiesten waren na afloop dan ook super enthousiast over de opzet van het feest “De Vrienden van Sportplein”

Op naar het volgende feestje!
Organisatoren Fred en Rob van Loenen kijken terug op een geslaagd jubileum feest. “Gezien de grote belangstelling vanuit Veendam en omstreken, de optredens van alle artiesten, in combinatie met het verloop van de avond kunnen we spreken van een super feestje” aldus Fred. “Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de inzet van ons 50 man tellend “Crew-Team”, stelt Rob.

Op naar het volgende feestje in de Sorghvliethal, Oktoberfest Veendam, 5 oktober 2019!