Overslaan en naar de inhoud gaan

Echtpaar Plagge 65 jaar getrouwd

Door op woensdag, 20 maart, 2019 - 14:44

IMG_0012.JPG

Sies Plagge (88) geboren in Veendam en Martje Plagge-Zondag geboren in Gasselte (89) waren donderdag 19 maart 2019 65 jaar getrouwd.

IMG_0025.JPG

Loco-burgemeester Henk Jan Schmaal kwam namens het gemeentebestuur van Veendam langs met de felicitaties en een fraai boeket bloemen. Het echtpaar kreeg een zoon en dochter, maar helaas is hun zoon niet meer in hun midden. Het echtpaar kreeg verder nog 6 kleinkinderen. 

IMG_0014.JPG

Het echtpaar leerde elkaar tijdens een avondwandeling kennen, en ze hebben elkaar nooit weer uit het oog verloren. Plagge is werkzaam geweest bij ketelfabriek Ten Horn en Tricotacefabriek van Schmidt in Wildervank. Daarna vond hij werk bij toen nog de ZTM aan de van Stolberghweg in Veendam als taxichauffeur en later ook op de ambulance. Mevrouw Plagge is tien jaar werkzaam geweest bij hotel de Vries in Veendam en tijdens de vakanties runde ze de zaak helemaal alleen. Het echtpaar heeft 25 jaar in de Tijdensstraat gewoond en wonen nu alweer zeven jaar aan de van Deestweg in Veendam. Kaarten, sjoelen en zingen behoren tot de hobby`s.

IMG_0032.JPG

In verband met de afnemende gezondheid van dhr. Plagge heeft men dit heugelijke feit inmiddels in familiekring gevierd. “We zijn blij en gelukkig om deze dag mee te mogen maken” aldus mevrouw Plagge.