Verslag V&Z Veendam - week 10

Door Eindredactie op zondag, 10 maart, 2019 - 18:19

In alle klassen is het nog spannend bovenin. Wie gaat er kampioen worden.

In de KNVB bekertoernooi heeft V&Z zich geplaatst voor de finale die op 5 april in Drachten wordt gespeeld. Laatste horde naar de finale werd vrijdagavond in het Indoorcentrum genomen en daarvan werd zvv Borger de dupe. In een spannende wedstrijd trok V&Z/Topbrands uiteindelijk aan het langste eind door met 6-4 te winnen door doelpunten J. Uuldriks die er vier maakte en H. Hager en J. Brust elk een. De bekercompetitie van V&Z is deze week ook weer voortgezet met de wedstrijden in de kwartfinalen en daar won derde klasse Fc. Titanium met 2-4 van Buurke Bestrating en Galacticos won met 12-4 van SWO Veendam en Adam & Partners had geen kind aan Pink Panters en de uitslag werd 11-2 en tweede klasser Afterbeat verloor met 1-9 van hoofdklasser Draaijer Schilders. Maandagavond is in de Wildervanckhal de loting. Deze vier teams spelen zeker op de laatste avond die staat gepland op 3 mei.

In de competitie liet Prins Elektro twee dure punten liggen door in een veel te harde wedstrijd met 3-3 gelijk te spelen tegen Gervas dat nu zo goed als veilig heeft gespeeld. Freko Kozijnen won met 8-4 van JS-Viro en is staat vierde, maar heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan Galacticos en kan bovenaan komen als men de inhaal wedstrijden beide wint. MF Shipping liet de kans liggen om de koppositie over te nemen van Galacticos, want het verloor met 5-4 van Riklis Karto dat hiermee de eerste drie punten binnen hield.

Eerste klasse
In de eerste klasse won Sandra’s Hairstudio met 7-6 van Beste Hypotheek. Het leek een makkelijke overwinning te worden, maar Beste Hypotheek kwam in de laatste minuten heel sterk terug, maar kwam net tijd te kort. Smit Facility won met 10-3 van Autoberdrijf Smid Meeden en zal samen met Sandra’s Hairstudio gaan uitmaken wie de kampioen gaat worden. Sportcafé Sportplein – Clias/v.d. Laan Verzekeringen werd 0-3.

Tweede klasse
Struners United Dt samen met DWS/ v.d. Kooi strijd om het kampioenschap in de tweede klasse won met 4-2 van Gadero. Veendam Fanatics won met 7-0 van Essity Operations en Euro Mail verloor met 3-6 van Slagerij K. Nieland. Statusbar verloor met 0-5 van By Kielman.

Derde klasse
In de derde klasse had Taxi Molijn een prima dag, want zonder zelf te spelen lijken de vooruitzichten goed, want GHV/Vastgoed Partner kon op een punten komen en ook nog een wedstrijd minder gespeeld, maar speelde gelijk tegen Van der Laan Verzekeringen met 4-4 en deze wedstrijd floot de scheidsrechter volgens GHV wel erg warrig. Avebe –Kleine Panda werd 1-3, Faber & Faber-Drenth Installatie Techniek werd 1-4. The Jagger Casino dat geen wissels had verloor met 4-10 van een steeds beter spelende CGKV De Kandelaar. Ook zonder Joost Haandrikman kan Kamst 49 ers winnen en dan scoort de oude Haandrikman er wel eentje, het werd tegen Team V&Z 4-2.

De laatste avond zal op 3 mei worden gehouden in het Indoorcentrum te Veendam en daar worden ook nog competitie wedstrijden gespeeld en speelt om 20.00 uur V&Z/Tobrands een thuiswedstrijd en om 19.00 uur beginnen we met de bekerwedstrijd om de derde plaats en om 21.00 uur is de finale waarna om 22.00 uur de prijsuitreiking zal plaats vinden.