Summerfun

Summerfun Veendam
Over De Vloer bij de kapper en welzijnswerkSummerfun-2017_01.png

Summerfun organiseert twee keer een Over De Vloer bij ………! Dit project is Summerfun n het voorjaar van 2018 gestart als Summerfun Ontdekt, maar heet nu Over De Vloer.  We gaan in de voorjaarsvakantie over de vloer bij Sandra’s Hairstudio en bij Ontmoeting van Compaen.

Over De Vloer bij Sandra’s Hairstudio
We krijgen uitleg over wat de kapper zo al doet. Want ze knippen en kleuren niet alleen het haar maar verzorgen het ook, Ze kunnen het voor je wassen, er krullen in maken, of föhnen en stylen of er extentions in maken zodat het haar langer wordt. Ook geeft de kapper advies als je niet weet welk model hip is, maar ziet ook welk kapsel goed bij je hoofd past. Ook verkoopt de kapper haarverzorgingsproducten. Kortom de kapper weet veel en doet heel veel. Nieuwsgierig wat er allemaal gebeurt in de kapsalon van Sandra’s hairstudio? Summerfun gaat er Over De Vloer, drie groepen van 10 kinderen, 10.00 – 11.30,  13.30 – 15.00 of 15.30 tot 17.00 uur voor kinderen van 6 / 12 jaar.      

Summerfun Over De Vloer bij Ontmoeting
’t Stekkie is onderdeel van Ontmoeting van welzijnsinstelling Compaen. Het is een huiskamer waar vooral oudere mensen een aantal dagen in de week naar toe gaan om gezellig met elkaar een kopje kofie te drinken, krantje te lezen, praatje te maken, eten een warme maaltijd en ’s middags is er altijd een gezamenlijke activiteit zoals bloemschikken, film kijken, knutselen of een spelletje. Vier kinderen (6 t/m 12 jaar) van mogen op woensdag 20 februari van 13.30 tot 15.30 een kijje achter de schermen nemen. Wat doet Ontmoeting, welke mensen komen er, maak kennis met de vrijwilligers en chauffeurs, en doen de kinderen samen met deo uderen een activiteit doen.

Aanmelden kan door een email te sturen naar summerfun@compaenveendam.nl o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer, activiteit en voorkeur tijd. Bij veel belangstelling gaan we loten. Deelname is gratis. Summerfun stuurt een bevestiging met meer informatie.

Fotoalbum: