Overslaan en naar de inhoud gaan

Goede start dansseizoen 2019 voor Oxygym Veendam

Door op maandag, 28 januari, 2019 - 11:00

IMG_0704-27-01-19-10-39.JPG
Foto: linksboven Hysteria / rechtsboven Oxygym Teenz 
inksonder Oxygym Pebbles / rechtsonder Epic Nation 

Zaterdag hebben 4 teams van Sportcentrum Oxygym mee gedaan aan de allereerste voorronde van de NNKS van het nieuwe wedstrijdseizoen. De wedstrijd werd gehouden in Drachten. Er waren 2 nieuwe teams o.l.v Margriet van der Laan die voor het eerst aan een wedstrijd hebben deelgenomen. Dat was spannend! 

De Oxygym Pebbles  de allerjongsten van Oxygym) hebben meegedaan in de categorie instap streetdance / hiphop 9-10 jaar. Ontzettend knap van deze 12 meisjes in de leeftijd van 8 en 9 jaar, wat ze hebben laten zien voor de jury. Ze hebben een mooie 7e plaats behaald. De Oxygym Teenz deden ook voor het eerst mee en kwamen uit in de categorie instap streetdance / hiphop 11-12 jaar. De jury heeft deze act beloond met een hoge score, waardoor ze gelijk zijn gepromoveerd naar een hogere klasse ( selectie ), deze meiden zijn met een mooie beker naar huis gegaan. Margriet is super trots op haar danseressen! 

Trainster Krista Lingbeek had in de avond haar teams die mochten knallen op het podium. 

Eerst was Epic Nation aan de beurt in de categorie selectie streetdance /hiphop 13-15 jaar. Daarna Hysteria in de categorie demo streetdance / hiphop 19+. Beide teams hebben een mooie 4e plaats weten te bemachtigen en ook deze dames en heer zijn niet met lege handen naar huis gegaan. 

Er wordt nu verder getraind voor de aankomende wedstrijden die komend weekend en volgende week alweer gepland staan.