Overslaan en naar de inhoud gaan

Met jou stem maakt SSEV kans op donatie ING

Door Eindredactie op vrijdag, 25 januari, 2019 - 12:15


flyer A5 Stem op ons met QR code.jpg

Sinds 2009 timmert Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam (SSEV) op eigen kracht, zonder subsidies van de gemeente Veendam alweer 10 jaar aan de weg. Dankzij een geweldig team vrijwilligers, de financiële steun van Sportcafé Sportplein en een vast aantal vaste sponsoren kunnen wij al tien jaar lang sportieve evenementen en muziekfestivals op recreatief en of toeristisch vlak organiseren.

Nominatie ING
In 2016 hebben wij al eens een prijs ontvangen van de ING Bank omdat we zoveel leuke dingen voor de bevolking in Veendam organiseerden. Dit jaar zijn wij ook weer genomineerd door de ING Bank voor het organiseren van een buitentoernooi gericht op de sporten beachvolleybal en beachsoccer. Wij willen dit evenement aantrekkelijk maken voor alle toeschouwers, zodat de gehele wijde omgeving van Veendam jong en oud hier plezier aan beleefd.

Donatie van ING
De hoogte van de donatie varieert van € 5.000,- tot € 1.000,- afhankelijk van het aantal stemmen dat het initiatief geworven heeft. Dit jaar bestaat de stichting 10 jaar! Het zou natuurlijk fantastisch zijn dat wij dit jaar voor de hoofdprijs gaan. Maar daar hebben wij wel jullie stem voor nodig. Dus stem op ons!

Activiteiten SSEV
Zo organiseren wij al enkele jaren het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi, het Sportplein Veendam Open Darttoernooi en de eerste editie van het Zechstein Indoor Soccer Toernooi met meer dan 80 deelnemende teams. Verder zijn wij organisator van het Indoor Oktoberfest Veendam (7de editie) en het aankomende muziekevenement De Vrienden van Sportplein – 10 jaar.

Stemmen kan  via de link https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-sport-en-evenementenhallen-veendam of via de QR-code op de flyer.

Bedankt voor je stem en misschien tot 5 of 6 juli 2019.