Overslaan en naar de inhoud gaan

Vacature vrijwilligerswerk
Vrijwilliger werkgroep Mantelzorg Compaen

Door op dinsdag, 22 januari, 2019 - 20:09

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam zoekt voor de werkgroep team vrijwilligers van het Steunpunt Mantelzorg Compaen een vrijwilliger. Het Steunpunt Mantelzorg geeft advies, informatie en ondersteuning aan mantelzorgers. De coördinator van dit steunpunt wordt hierin bijgestaan door een werkgroep van vrijwilligers.

De werkgroep functioneert als een klankbordgroep met als doel om mantelzorgers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en te informeren.

De taken en werkzaamheden bestaan uit 1 a 2 x per maand een gezamenlijk overleg; knelpunten en vragen van mantelzorgers inventariseren; meedenken in het organiseren van een goed aanbod voor mantelzorgers, bijvoorbeeld op thema’s vanuit de eigen ervaring; meedenken over specifiek PR materiaal en meehelpen bij de organisatie van een activiteit.

Ervaring als mantelzorger is een pre, maar geen vereiste. Heb je interesse in mantelzorgers en in de zaken waar zij mee te maken hebben/krijgen en vind jij het leuk om mee te denken op welke wijze je de mantelzorgers kunt ondersteunen en te informeren, dan is deze vacature iets voor jou !

Aanmelden voor deze vacature of eerst nog wat informatie willen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met mevrouw Sjeni Mustafa, telefoon 0598-698119 of 06-46174257 dan wel per email naar smustafa@compaenveendam.nl