Sport

Zaalvoetbalteam Sportplein Veendam
terug van weggeweest



BB2_8242%20Sportplein.jpg

Sinds dit seizoen is Sportcafé Sportplein weer gestart met een zaalvoetbalteam. Een groep van 12 voetballers komen uit in de 1e klasse van de V&Z Veendam zaalcompetitie. Het team bestaande uit “jong en oud” is nu 6 wedstrijden onderweg, en begint steeds beter op elkaar ingespeeld te raken. Naast resultaten binnen de lijnen staat de gezelligheid na afloop ook hoog in het vaandel tijdens de altijd gezellige “3e helft” bij Sportcafé Sportplein!

Ottens Bouw & Montage
Naast Sportcafé Sportplein heeft het team ook nog een zogeheten “subsponsor”, namelijk bouwbedrijf Ottens Bouw & Montage uit Veendam. Naast subsponsor is Richard Ottens tevens ook de sluitpost van het team, aan hem de dankbare taak om de ballen buiten de goal te houden.

BB2_8264%20Sportplein.jpg

Of we ook een doelstelling hebben…?
De voornaamste reden voor het opzetten van het team is het gezamenlijk een balletje trappen en natuurlijk de gezelligheid na afloop. “Uiteraard willen we elke wedstrijd winnen, al loopt dat momenteel even anders” aldus Nick, speler en aanvoerder van het team. De verwachting is dat we ergens in de middenmoot van de 1e klasse zullen eindigen.