Sport

Verslag V&Z Veendam - week 46



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
In de hoofdklasse zijn drie teams momenteel verwikkeld in de strijd om de bovenste plaats. Dit zijn Galacticos, MF Shipping en Prins Elektro. Galacticos won met heel veel moeite van JS-Viro met 4-3. JS-Viro was zeker niet de mindere en in de allerlaatste minuut miste JS-Viro nog een enorme kans op de gelijkmaker en zo gingen de vele supporters die JS-Viro altijd steunen teleurgesteld naar huis. Prins Elektro won met 4-2 van Draaijer Schilders door onder meer drie goals van Sabic en die dacht wat Schoenmaker kan kan ik ook. Riklis Karto Hair – MF Shipping werd 1-3 en door deze zege is MF Shipping nog ongeslagen in de Hoofdklasse. Adam & Partners leed voor de tweede keer een nederlaag en deze keer was Clias/v.d. Laan Verzekeringen met 5-1 te sterk. Koploper Autobedrijf Smid Meeden kreeg de punten cadeau, omdat Sportcafé Sportplein geen team op de been kon brengen. De topper in deze klasse ging tussen Sandra’s Hairstudio en Smid Facility en deze wedstrijd werd gewonnen met 5-2 door Smid Facility.

Tweede klasse
In de tweede klasse is DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi na vijf wedstrijden nog ongeslagen. Deze keer werd er met 6-2 gewonnen van Afterbeat en nummer twee Stuners United won met 10-1 van Veendam Fanatics en daar scoorde Olubadewa er vier van. Slagerij Karel Nieland won met 5-1 van Euro Mail en door deze nederlaag blijft Euro Mail nog puntloos net als Afterbeat.

Derde klasse
In de derde klasse won Taxi Molijn van Drenth Installatie Techniek met 5-3 en is nog steeds koploper en heeft vier punten meer dan de nummer twee Fc. Titanium. GHV/Vastgoed Partner verspeelde twee dure punten door met 1-1 gelijk te spelen tegen Kamst 49 ers. Faber & Faber won met 6-1 van The Jagger Casino dat met vier man lang stand hield, maar L. Hoving dacht er anders over scoorde alle zes de goals. CGKV De Kandelaar won met 4-2 van een zeer zwak spelende AVEBE.

Dames
​De dames van V&Z wonnen met 3-1 van DVC Appingedam.