Overslaan en naar de inhoud gaan

Staat “De Leukste voetbalkroeg van Nederland”
in Veendam?

Door Eindredactie op donderdag, 1 november, 2018 - 17:00

FOXSPORTS Sportplein.jpg

Vorig jaar werden ze verkozen tot “Leukste voetbalkroeg van de Provincie Groningen”, en dit jaar zijn ze wederom genomineerd! We hebben het over Fred en Rob van Loenen van Sportcafé Sportplein uit Veendam.

Fox Sports verkiezing
Fox Sports houdt jaarlijks een verkiezing, waarin licentiehouders de onderlinge strijd aan gaan voor die felbegeerde titel “Leukste voetbalkroeg van Nederland”. In Veendam is Sportcafé Sportplein als enige horecagelegenheid genomineerd voor de verkiezing!

“Het succes van vorig jaar smaakt naar meer”
Vorig jaar werd Sportplein uitgeroepen tot “Leukste voetbalkroeg van de Provincie Groningen”! “Het is nu aan ons, en alle Veendammers om er voor te zorgen dat we nog meer stemmen krijgen dan afgelopen jaar. Zodat we met z’n allen vol trots kunnen vertellen dat de “Leukste voetbalkroeg van Nederland” in Veendam staat!” aldus Rob. Na de metamorfose die het sportcafé afgelopen zomer ondergaan is kunnen we in ieder geval stellen dat we één van de mooiere “voetbalkroegen” bezitten. Of we ook de leukste zijn zal na 14 december moeten blijken.

Stem op ons!
Wij roepen dan ook een ieder op om via de website www.leukstevoetbalkroeg.nl te stemmen op Sportplein Veendam. Of we gaan winnen…? Dat is afhankelijk van uw stem. Wat we wel weten is dat “als we winnen” iedere stemmer iets terug kan verwachten. Men kan tot 14 december zijn/haar stem uitbrengen.