Nieuws, Vrijwilligers

Organisaties kunnen zich weer inschrijven voor
de Lokale complimeten gemeente VeendamIMG-20171125-WA0006.jpg

De inschrijving voor het 'Compliment voor lokale helden' is weer van start gegaan! Schrijf uw vereniging of stichting in en ding mee naar één van de vier Complimenten. En maak kans op een financiële ondersteuning van €250, €500, €750 of €1.250.

Het 'Compliment voor lokale helden' is een vrijwilligersprijs voor het meest in het oog springende en inspirerende vrijwilligersproject en/of -organisatie binnen de gemeente Veendam.

De vele vrijwilligers, de lokale helden, die dagelijks in de weer zijn in de gemeente Veendam verdienen een groot compliment. Zonder hen zou Veendam veel minder leefbaar zijn. Vrijwillige inzet verdient ondersteuning, erkenning en complimenten! Daarom organiseert welzijnsinstelling Compaen samen met de gemeente en de Rabobank, jaarlijks een feestelijke lunchbijeenkomst 'Vrijwilligers bedankt!'. Tijdens 'Vrijwilligers bedankt!' worden ook de Complimenten uitgereikt.

De uitreiking is op zaterdag 19 januari 2019 in Brouwhotel Parkzicht. Meer over het programma en toegangskaarten komt ter zijner tijd.

Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot 1 december 2018 inschrijven. Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen en kent vervolgens de winnende Complimenten toe.

Een inschrijfformulier is af te halen bij de balie van de Rabobank in het cultuurcentrum op het Museumplein of bij de balie van welzijnsinstelling Compaen, Jan Salwaplein 3.

Een inschrijfformulier kan ook worden aangevraagd via bscholtens@compaenveendam.nl of 06-36515521.