Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van de Mantelzorg: 'Verras de mantelzorger!’

Door Eindredactie op vrijdag, 26 oktober, 2018 - 07:00

Op 10 november is de landelijke “Dag van de Mantelzorg”. Het thema is: ‘Verras de mantelzorger. Omdat deze dag op een zaterdag valt, organiseert Steunpunt Mantelzorg Compaen op donderdag 8 november een gezellige middag speciaal voor mantelzorgers uit gemeente Veendam.

Het steunpunt gaat er weer een feestelijke middag van maken, waarbij mantelzorgers eens extra in het zonnetje worden gezet. Het exacte programma blijft een verrassing! We kunnen alvast verklappen dat de wethouder Ans Grimbergen komt om de mantelzorgers te bedanken voor de belangrijke taak die zij vervullen.

Deze gezellige middag wordt gehouden op donderdag 8 november van 11.00 tot 16.00 uur bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam. Bent u mantelzorger in gemeente Veendam en lijkt het u leuk om mee te doen? Geeft u zich dan op vóór 3 november.

Voor meer informatie en/of aanmelden voor één of meer van de activiteiten kunt u bellen met Sjeni Mustafa van het Steunpunt Mantelzorg Veendam, tel. (0598) 698119 of mailen naar smustafa@compaenveendam.nl