Overslaan en naar de inhoud gaan

Summerfun in de herfstvakantie

Door op donderdag, 11 oktober, 2018 - 07:00

klimmen bijka.jpg

Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseert Summerfun een creatieve middag van 13.30 tot 15.30 uur in Compaen, ingang Ontmoeting. Deze activiteit is gratis toegankelijk voor kinderen groep 3 t/m 8. Het thema is dit keer: Zoals het Summerfun klokje thuis tikt, tikt ie nergens!!! In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober gaan de wijzers van de klok weer een uur achteruit en begint de Wintertijd. Het wordt een uur vroeger donker en ‘s ochtends is het een uur langer licht. We raken er eerst een beetje van in de war maar het went snel!! Om bij de tijd te blijven versieren we tijdens Summerfun Creatief ieder onze eigen klok, voor bv.de slaapkamer. En zo blijft iedereen met Summerfun altijd bij te tijd.

Op dinsdag 23 oktober 2018 gaat Summerfun dit jaar nog 1 x klimmen in het Klimbos bij Borgerswold Experience. Deze activiteit is voor kinderen vanaf 1.40 mtr. t/m 14 jaar. Ook deze activiteit is gratis. Klimmen is van 10.00 tot 12.00 uur. Deze activiteit is in de zomervakantie altijd een groot succes. Na een korte instructie door een gecertificeerde instructeur krijgen de kinderen aansluitend voldoende de tijd om uitdagend te klimmen!

Opgave via summerfun@compaenveendam.nl met naam, leeftijd, activiteit en telefoonnummer. Summerfun stuurt een bevestiging.