Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag V&Z Veendam - week 39

Door Eindredactie op zondag, 30 september, 2018 - 10:56

V&Z_Veendam.png

Na de eerste ronde van de beker is V&Z nu ook gestart met de competitie. Beide V&Z teams wonnen vrijdagavond hun wedstrijd en zijn na twee wedstrijden nog ongeslagen. De dames wonnen de wedstrijd tegen REUZ. En V&Z Topbrands was met 7-1 te sterk voor Esstudiantes 8. In de V&Z competitie werden vier wedstrijden gespeeld en Draaijer Schilders won met 4-0 van Riklis Karto Hair. Galacticos won met 7-3 van Freko Kozijnen. In de beginfase leek het een spannende wedstrijd te worden. Freko Kozijnen miste veel kansen en dat deed hun de 'das' om. De mooiste goal kwam van de voet van Galacticos-speler Maros. Prins Elektro won met 5-1 van JS-Viro. MF Shipping won in een erg spannende wedstrijd met 5-4 van GERVAS Futsal, maar moest daar wel drie gele kaarten voor incasseren.

Eerste klasse
Adam & Partners, dat nieuw is in de competitie, won in de eerste klasse met 4-2 van Kruit en Kramer. Daarbij moet worden aangetekend dat men wel drie spelers in hun gelederen heeft met hoofdklasse ervaring. K. Slagter scoorde drie- van de vier doelpunten voor Adam & Partners. Autobedrijf Smid uit Meeden won met 6-2 van Yong Classics (dat voorheen Werkmax heette). De spannendste wedstrijd in deze klasse ging tussen Clias van der Laan Verzekeringen en Beste Hypotheek. Het werd na een aantrekkelijke wedstrijd nipt gewonnen door Beste Hypotheek.

Tweede klasse
Veendam Fanatics won met 4-0 van Euromail. En DWS/drukkerij Van de Kooi won met 4-3 van slagerij Karel Nieland. Essity liep over Gadero heen en won met 5-1. R. Mik scoorde namens Essity vier keer. Bij Kielman – Sruners United werd het 5-5 in een leuke wedstrijd. Bij By Kielman scoorde Brongers drie keer en voor Struners United scoorden A. Slagter en Sambre ieder twee keer.

Derde klasse
Kamst 49'ers won met grote cijfers van Kleine Panda. Het werd 12-1. J. Haandrikman was de gevierde man en scoorde namens Kamst 49'ers acht keer. Het jeugdige Van der Laan Verzekeringen won dik verdient met 4-2 van Fc. Titanium. Voor Titanium scoorde Altundas drie keer. The Jagger Casino won met 11-3 van V&Z Team, wat best wel wat mag doen aan de inzet van sommige spelers.