Overslaan en naar de inhoud gaan

Christelijke Kinderboekenmaand bij boekhandel Huizinga

Door Eindredactie op donderdag, 27 september, 2018 - 12:00

christelijke kinderboekenmaand door dik en dun.jpg

De maand oktober staat bij Boekhandel Huizinga Boeken & Kado's in Veendam in het teken van de Christelijke Kinderboekenmaand met verschillende actieproducten rond het  thema “Door dik en dun, vriendschap vieren !”.Het thema sluit aan bij het thema van de algemene Kinderboekenweek 'Vriendschap'.

Als je iemand door dik en dun steunt, help je elkaar in goede en in slechte tijden. Vriendschap vieren: een goede vriendschap is goud waard!

In de herfstvakantie wordt op woensdag 24 oktober een speciale kinderdag gehouden. We gaan iets samen maken en natuurlijk wordt er ook een verhaal vertelt! Je bent van harte welkom om 10:30-11:30 / 13:30-14:30 / 15:00-16:00 uur. Graag van tevoren opgeven via info@huizingaveendam.nl i.v.m. de beschikbare ruimte en materialen.

Actieboeken
Het thema wordt in drie actieboeken uitgewerkt.
Voor de allerkleinsten is er het aansprekende prentenboek “Voor mijn allerbeste vriend” (€ 5,99). Willemijn de Weerd schreef het verhaal en Marieke ten Berge verzorgde de sprekende illustraties.
Voor 7- tot 9 jarigen verzorgde Janny den Besten “Superklas!” (€ 4,99), illustraties Marijke Duffhaus. 
Anke van der Pol tekende voor het derde actieboek “De majesteit van het BelangRijk!” (€ 4,99) voor 9 – 12 jaar.

CD
Voor scholen, kerken en clubs en uiteraard vooral voor thuis verschijnt een nieuwe cd in de serie Oké4kids die aansluit bij het thema.