Nieuws, Bogdike

Bogdike Revival met coverband Billboard
in Brouwhotel Parkzichtbandfoto Billboard.jpg

Stichting Bogdike kijkt nu al terug op een fantastisch jaar 2018, en dat doen we natuurlijk samen met alle sponsors, de gemeente Veendam, horeca, samenwerkingspartners en niet te vergeten de Friends of Bogdike. En we zijn nog niet klaar met alle evenementen, er staan nog twee op het programma; de Romein Streektaoldag en Bogdike Revival.

In april ging Bogdike, boven eigen verwachting, super van start met de eerste Bogdike Toeterrit. Daarna volgden Bog around the World, BogBlues, NightHunt en Night of the Guitars, Sprookjesdag, Bog & Roll, Wild West, Veendam op zijn best! En samen met Stichting Kabelnet Veendam vierden we het 30-jarige jubileum van de kabelstichting met SKV /Bogdike Tribute festival met o.a. Gruppo Sportivo en Spritz.
Op zaterdag 29 september De Romein Streektoaldag en sluit Bogdike met coverband Billboard een prachtig jaar af tijdens Bogdike Revival op zaterdag 27 oktober in samenwerking met Brouwhotel Parkzicht in Veendam.

Billboard is een 9-koppige coverband, met een blazerssectie, die sinds 2012 diverse zalen heeft veroverd met swingende en dampende soul-, disco-, rock- en popmuziek. Dat beloofd dus een avond vol dansbare muziek met een bite en met maximaal plezier voor publiek en band. Het repertoire van Billboard is buitengewoon breed en flexibel, met nummers van bijvoorbeeld Bruno Mars, Robbie Williams, Beyoncé en Toto. Daarnaast ook muziek van eigen bodem, zoals Anouk, De Dijk, The Scene en Het Goede Doel. Groovende disco, funk, rock en Nederlandstalig: Billboard speelt het allemaal!

Genoeg ingrediënten voor een gezellige avond en een swingende afsluiting van het Bogdike-jaar.

Kaarten zijn vanaf heden bij Brouwhotel Parkzicht in de voorverkoop €9,50, aan de kassa €12,50.
Minimumleeftijd 16 jaar.
Aanvang 21.00 uur, zaal open om 20.30 uur.