Overslaan en naar de inhoud gaan

Multiculturele Vrouwen Veendam
kookt en bakt voor Lombok!

Door op dinsdag, 28 augustus, 2018 - 09:54

Multiculturele Vrouwen 01.jpg

Afgelopen zomer zijn er op het eiland Lombok diverse aardbevingen geweest. Zeker 77.000 huizen zijn verwoest door de aardbevingen. Bijna 400.000 eilandbewoners leven in noodonderkomens. Gebouwen die de eerste bevingen overleefden, zijn door de vele naschokken alsnog ingestort. Op het noordelijke deel van het Indonesische eiland is bijna 75 procent van de woningen verwoest.

Lombok, dat ten oosten ligt van het vakantie-eiland Bali, is sinds 29 juli getroffen door een reeks aardbevingen en naschokken. Op 5 augustus kwamen op het eiland ruim 460 mensen om het leven door een beving met een magnitude van 6,9. Afgelopen zondag werd het eiland getroffen door twee zware aardbevingen met magnitudes van 6,5 en 6,9.

Multiculturele Vrouwen 02.jpg

De Multiculturele Vrouwen Veendam willen graag een steentje bijdragen bij het opbouwen van noodwoningen op het eiland. Wij hebben een aantal rechtstreekse contacten gelegd.

Wij staan donderdag 6 september 2018 van 12.00 tot 21.00 uur op het Veenlustplein met allerlei hapjes en drankjes en roepen iedereen in Veendam en omgeving op om langs te komen. Genieten van véél lekkers voor een goede doel! 
Ook is er een stand van dagbesteding Care For You aanwezig met allerlei leuke artikelen en cadeau tips voor jong en oud.

Multiculturele Vrouwen 03.jpg