Overslaan en naar de inhoud gaan

Swingende start in KFW-tent Veendam
Gratis concert van Jonny & the Jazzuits

Door op zaterdag, 18 augustus, 2018 - 11:31

Jazzuits promoshot_resize.jpg

Op zondag 26 augustus zal de band Jonny & the Jazzuits een optreden verzorgen op het evenemententerrein in Borgerswold. Dat gebeurt in de tent die de rest van de week voor de Kinderfeestweek en het jongerenprogramma Prime Time wordt gebruikt.

Jonny & the Jazzuits zijn al eerder in Wildervank te gast geweest en daar een swingende avond neergezet in de PKN-kerk. Deze kerk nam het initiatief om hen nog een keer naar Veendam/Wildervank te halen. Dit werd ondersteund door de PKN-Veendam, de Ontmoeting, de CGKv en de baptistengemeente Veendam en de Kinderfeestweek Veendam. De avond begint om 19.30 uur en de tent is open vanaf 19.00 uur.

Jonny & the Jazzuits zijn ontstaan in 2011 en hebben al veel optredens in en buiten Nederland verzorgd. Hun debuutalbum werd in 2015 genomineerd voor de “Zilveren Duif Award”. Inmiddels is hun 2e album ‘Temporary Accommodation’ ook al uit en blijft de band met hun swingende muziek en hun boodschap mensen een heerlijke tijd bezorgen. De band bestaat uit Jonny Boston  (tenor sax, zang), Mark Van der Feen  (piano), Tom Nieuwenhuijse (drums) en Pierre Dunker (contrabas).