Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleintje Summerfun: Kom alvast in de stemming

Door Eindredactie op zaterdag, 23 juni, 2018 - 06:00

poster kleintje summerfun 2018.jpg

Jong en oud kijken er jaarlijks naar uit: het programma van Summerfun voor de zomervakantie. Op zondag 1 juli tussen 13.00 en 16.00 uur is er Kleintje Summerfun waarin iedereen kennis kan maken met de activiteiten die in de zomervakantie gehouden worden en kan het aanmelden deels beginnen.

Tijdens Kleintje Summerfun zijn er ook allerlei activiteiten. Zo kan er om 13.15, 14.15 of 15.15 uur met de Wildervankster Paardentram een rondrit worden gemaakt. Wordt er geknutseld, poffertjes uitgedeeld en is er het Piratenspel waarbij leuke prijsjes zijn te winnen voor de hoogste scores. Voor de kinderen is er ranja, voor de volwassenen is er koffie/thee. Het lekkers er bij mag iedereen zelf nog even maken.

Een heerlijke zondagmiddag met Summerfun om alvast in de stemming te komen voor 6 weken dikke pret en vermaak tijdens de zomervakantie.

Summerfun startte in 2000 met activiteiten voor kinderen van 6 t/m 13 jaar (groep 3 t/m 8) in de zomervakantie. Tegenwoordig is Summerfun er het hele jaar door. Er is zelfs een project voor de volwassenen; SummerfunPlus en is er Summerfun Ontdekt; snuffelcolleges voor kinderen bij bedrijven en instellingen. Iedere woensdagmiddag is er de Summerfun Kids&Klub en is het team trots op Summerfun MiniMaxi; activiteiten om samen met (groot)ouder(s) of verzorger(s) te doen.

Kleintje Summerfun wordt gehouden in Compaen, Jan Salwaplein 3, ingang Ontmoeting.