Overslaan en naar de inhoud gaan

Vaderdag kunstroof in het Doe Museum

Door op zondag, 10 juni, 2018 - 14:30

Kunstroof in het Doe Museum in Veendam.jpg

Er is een kunstroof gepleegd in het Doe Museum in Veendam en alleen vaders kunnen deze met hun kinderen oplossen. Politie Doe Museum (PDM) heeft voor het oplossen van deze misdaad zeer goede assistentie nodig. Als Politie Doe Museum (PDM) gaan bezoekers te paard, met de trekker of de benenwagen op onderzoek uit. Een LEGO bouwopdracht geeft aanwijzingen die hopelijk leiden tot de ontknoping. Dit bouwwerk krijgen de speurneuzen gratis mee naar huis. Het onderzoek zal onder leiding van een agent van PDM worden gedaan op verschillende vaste tijden. Meer informatie of aanmelden? www.doemuseum.nl.

De kunst van het doen
De exposities in het Doe Museum van dit moment zijn: Meer dan een selfi van Saskia Wagenvoort, een foto expositie waarbij bezoekers aan de Doe tafel gaan knutselen om vervolgens in de fotostudio een top selfie te maken. Spinbarg, 10 films over volksverhalen. Catawiki Offline met prachtig werk van onder andere Warhol, Picasso, Karel Appel, David Hockney, Margot Brekelmans en Chagall. Bij al deze werken is een tekenopdracht voor twaalfplussers gemaakt.

200 Greatest Paintings met prints van de beroemdste schilderijen ter wereld. Een verrassende Lego-expositie en photocollographies van Van Gogh. Speurtochten voor jonge en oudere kinderen maken het aanbod compleet.