6e editie Zechstein Stratenvolleybal Toernooi Veendam
groot succes

Door op maandag, 28 mei, 2018 - 14:29

IMG_6029.JPG

Vrijdag 25 mei vond de finale-avond van het AED Zechstein Stratenvolleybal Toernooi plaats in het Indoorcentrum. Voor de 6e editie hadden zich zo’n 250 deelnemers ingeschreven, verdeelt over 23 teams.

De teams speelden op vrijdag 18 mei de voorronden, waarna men op vrijdag 25 mei daadwerkelijk de strijd aan ging om de prijzen. Naast een grote wisselbokaal waren er diverse andere leuke prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door sponsoren uit Veendam en omgeving.

Na méér dan 100 gespeelde wedstrijden was bekend welke teams er in de finales zouden spelen.

Cheque voor Groningen HartVeilig
Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd er een cheque ter waarde van €1250,- euro overhandigd aan Groningen HartVeilig. De organisatie Stichting Sport- en Evenementenhallen Veendam heeft gezamenlijk met de deelnemers gelden ingezameld voor het goede doel.

Na afloop werden de prijzen uitgereikt door de organisatie en hoofdsponsor Rianne Hooiveld van Zechstein Minerals. Het toernooi werd feestelijk afgesloten met muziek in de Sorghvliethal. Vanaf het podium maakten DJ Peter Mans en feestband De Suskes er één groot feest van!

De 6e editie van het Zecshtein Stratenvolleybal Toernooi is goed verlopen. Sportiviteit, gezelligheid & saamhorigheid stonden ook dit jaar weer hoog in het vaandel. Dit was beide avonden dan ook volop aanwezig!