Nieuws

Indoorcentrum Veendam krijgt modern Sportcafé



Upgrading Sportcafe Sportplein.jpg

Na 9 succesvolle jaren Sportplein is het moment daar dat we met de tijd mee moeten, aldus Fred en Rob van Loenen. Door de jaren heen is het gehele Indoorcentrum sterk gemoderniseerd naar de hedendaagse maatstaven. De tijd is nu aangebroken dat het Sportcafé ook een nieuw jasje krijgt. Met de bovenstaande gedachte zijn wij met enkele partijen om de tafel gegaan om een modern, eigentijds en functionele horecagelegenheid van het bestaande Sportplein te maken.

Interieur Design
Zo hebben wij o.a. een interieurarchitect van Heineken ingeschakeld om de bestaande ruimte beter in te richten. Hierdoor worden er meer zitplekken gecreëerd in de bestaande ruimte. Naast functionaliteit binnen de ruimte kunnen we de nieuwe look in het kort omschrijven als modern en eigentijds.

Sportplein Indoorcentrum Veendam ondergaat een metamorfose.
Zo krijgt de bar, het plafond, de vloer, alle muren en kozijnen een andere look. Door investering in een nieuwe biertapinstallatie kunnen wij verschillende speciaal bieren van de tap aanbieden. Naast een breder aanbod speciaal bieren van de tap voor  onze gasten biedt het ook de mogelijkheid tot het organiseren van bierproeverijen voor besloten groepen, feesten en partijen.

Leukste Voetbalkroeg 2017/2018
Sportplein is in december 2017 door FOXSPORTS uitgeroepen tot “Leukste Voetbalkroeg van de provincie Groningen 2017/2018”. Binnenkort zijn wij niet alleen de leukste maar ook de mooiste en het gezelligste Sportcafé! Ook op het gebied van live sportuitzendingen zullen er aanpassingen gedaan worden. Zodat wij in de toekomst meerdere sporten c.q. wedstrijden op verschillende schermen aan de gasten kunnen tonen.

Investeren in de toekomst
Door een toenemende vraag naar besloten feesten en bedrijfsfeesten, hebben wij besloten te investeren in de toekomst . Vooral sportevenementen in combinatie met teambuilding voor bedrijven wordt steeds populairder. Met in totaal 4000 m2 overdekte ruimte in de vorm van sporthallen zijn wij uniek in de regio. Door de upgrading van het sportcafé kunnen wij de mensen in de nieuwe situatie meer bieden. Door te investeren in de toekomst hebben ook wij gebruik kunnen maken van de subsidiemogelijkheden van Leader Oost Groningen.

Vanaf 1 juni is Sportplein gesloten i.v.m. de verbouwing, halverwege augustus zal de heropening plaatsvinden.