Overslaan en naar de inhoud gaan

Zomervakantieactie: Gratis zwemkaartjes Tropiqua

Door op woensdag, 30 mei, 2018 - 12:00

Het WBCV deelt ook dit jaar weer zwemkaartjes uit aan de kinderen en hun ouders. Op vertoon van het kaartje kunt u in de zomervakantie (21 juli t/m 2 september) een dag gratis zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Tropiqua in Veendam. Ook een gratis bakje patat en een pakje drinken in het restaurant van Tropiqua zijn gratis. 

Voorwaarde is dat u in het centrumgebied woont, dat is het gebied waar wij ons Centrum Journaal bezorgen. Wilt u in aanmerking komen voor deze kaartjes? Schrijft dan uw naam, adres en telefoonnummer op de buitenkant van een envelop, vermeld tevens de namen van de kinderen + leeftijden en het aantal volwassenen voor wie u een kaartje wenst. Lever de envelop tussen vrijdag 1 juni en zondag 17 juli 2018 in bij Gerard van der Boor, Tijdensstraat 50 of Hennie van ‘t Hof, Ketelstraat 16 of Henk Kostwinder, Boven Westerdiep 84-4.

Wanneer u de envelop in de brievenbus doet, ontvangt u zo snel mogelijk de kaartjes thuis. Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar en u kunt als gezin slechts 1 keer gebruik maken van deze aanbieding, dus op=op.