Nieuws

Yoga Nidra (de slaap van de Yogi) in Veendam



yoga nidra 3.jpg

Heb je last van stress?
Slaap je slecht?
Heb je moeite met ontspannen?
Blijven je gedachten malen?
Dan kan Yoga Nidra een enorme uitkomst voor je betekenen.

Yoga Nidra is een passieve vorm van Yoga, een eeuwenoude techniek die je liggend op je mat doet. 
Met Yoga Nidra wordt je door middel van een speciale geleide meditatie naar een complete staat van ontspanning gebracht, zowel fysiek als mentaal! Het gevolg is een frisse en heldere kijk op de wereld. Meer rust in jezelf en een betere nachtrust. Daarbij kan het helpen in het oplossen en loslaten van blokkades. Je gaat ontspannen door het leven en merkt dat stress steeds minder van invloed op je is wanneer je regelmatig Yoga Nidra beoefend. Maar ook als je het fijn vind om te mediteren, je bewust met jezelf en je persoonlijke ontwikkeling bezigt bent, kan Yoga Nidra je helpen de volgende stappen te zetten.

yoga nidra 2.jpg

Yoga Nidra, een speciale meditatietechniek die je onder begeleiding ondergaat, word steeds populairder in de westerse wereld en o.a. ingezet in het leger bij traumaverwerking. Waar bij yoga lang de nadruk lag op het fysiek sterker en leniger worden, merk je dat het werkelijke doel van yoga, namelijk naast fysiek ook mentaal zo optimaal mogelijk in balans te zijn, steeds meer de overhand krijgt. Mensen zoeken een rustpunt in een hectische wereld vol prikkels en een overdaad aan stress. Naast de fysieke houdingen van Yoga, is Yoga Nidra de uitgelezen manier om je van stress te ontdoen en een rustpunt in je leven in te brengen.

Waar het veel enthousiaste yogi’s heeft gevonden, was het in Veendam nog niet beschikbaar, Paula Kuiper yogadocente bij Asenath Yoga gaat daar per 1 mei verandering in brengen!
Wekelijks zullen naast de reguliere yogalessen nu ook Yoga Nidra uren worden aangeboden. Een weldaad voor lichaam en geest!

Yoga Nidra 1.jpg

www.asenathyoga.webs.com
www.facebook.com/asenathyoga
Instagram: Asenathyoga1