Nieuws

De nieuwe vanBeresteyn theatergids 2018- 2019 is uit



_MG_7398.jpg

Het eerste exemplaar van de nieuwe theatergids 2018-2019 is donderdagmiddag overhandigd door directeur Jos Kraan aan burgemeester Swierstra.

Het theaterprogramma in vanBeresteyn voor het nieuwe seizoen 2018 – 2019 is afgerond en bestaat uit een aanbod van allerlei genres. Op het gebied van cabaret staan namen geprogrammeerd als Guido Weijers, Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Karin Bloemen en Javier Guzman. Ook staan volgend seizoen beginnende en veelbelovende jonge grappenmakers geprogrammeerd waarvoor een aantrekkelijke cabaretserie is samengesteld.

Op het gebied van muziek is het theater verguld met de komst van bijvoorbeeld Johan Derksen’s Keep the Blues Alive, de Herman Brood’s Wild Romance band, staat een swingende avond gepland met Hans Dulfer & band en een ‘Rondje Vrijthof’ in de stijl van André Rieu.

_MG_7404.jpg

Mooie namen uit de toneel- en musicalwereld die naar vanBeresteyn komen zijn die van bijvoorbeeld Ferry Doedens (de musical Stil in Mij) en Victor Reinier en Aart Staartjes (de thriller-komedie Een Goed Mens).

Daarnaast heeft vanBeresteyn weer veel ruimte gemaakt voor de regionale toppers: De Troebadoers, Edwin Jongedijk, Erwin de Vries, de Stroatklinkers met Gert Sennema, Arnold Veeman en anderen en vindt het Boskloppergala met Bert Hadders en gasten voor de derde keer plaats in Veendam.

De vanBeresteyn Academie biedt in het theater een aantal interessante lezingen aan van Mr. Gerard Spong, Charles Groenhuijsen en andere interessante sprekers. Voor de kleinste bezoekers is er een prachtige theatervoorstelling van o.a. Rupsje Nooitgenoeg en Benjamin de Beer. Het complete programma wordt op 3 mei op de website van vanBeresteyn gepubliceerd.

_MG_7389.jpg

Bij vaste bezoekers van het theater wordt de vanaf 2 mei bezorgd. Vrienden van vanBeresteyn ontvangen de gids een week eerder.

Vanaf 3 mei is de theatergids verkrijgbaar in het Cultuurcentrum en op tal van verspreidplekken als de bibliotheek, VVV’s etc.  Aanvragen kan via de website www.vanberesteyn.nl , email info@vanberesteyn.nl  en telefonisch 0598 - 31 77 30.

De theaterkassa is geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur.
Zomersluiting: van 4 juni – 2 september

vanBeresteyn  / Museumplein 5a  / Veendam /  www.vanberesteyn.nl