Verslag V&Z Veendam - week 14

Door Eindredactie op zaterdag, 7 april, 2018 - 12:23

In de beker werden woensdag de halve finales gespeeld en daar won Futsal Topbrands 5-4 van CEVDET en SWO Veendam won met 3-2 van Prins Elektro en spelen Futsal Tobrands – SWO Veendam op 20 april de finale en om de derde plaats spelen CEVDET – Prins Elektro. Heel toevallig spelen deze vier teams ook om het kampioenschap in de hoofdklasse en de eerste klasse. CEVDET kan nog kampioen als het de twee laatste wedstrijden wint en als dat niet lukt zal de gestaakte wedstrijd beslissen wie er kampioen wordt. Prins Elekrto – SWO Veendam in de eerste klasse zou komende vrijdag beslist kunnen worden. Als Prins Elektro wint is het kampioen en bij verlies hebben ze op 18 april nog een kans.

Hoofdklasse
Draaijer Schilders tegen MF Shipping werd in de hoofdklasse 2-0 en Freko Kozijnen tegen Beautysalon Jannie werd 2-5.

Eerste klasse
In de eerste klasse speelde Gervas Futsal twee keer. Woensdag werd er met 3-3 gelijk gespeeld tegen Riklis Karto Hair en vrijdag won het met 6-2 van Autobedrijf Smid Meeden en scoorde P. Vasse daar vijf van de zes.

Tweede klasse
In de tweede klasse verloor kampioen Smit Facilitu met 13-4 van Kruit en Kramer en scoorde v.d. Weit er zes.

Derde klasse
In de derde klasse zijn er nog drie teams die kans maken om te promoveren en dat zijn Salone di Claudia, Euro Mail en Veendam Fanatics. Afterbeat won met 7-5 van Veendam Fanatics en zal dan de laatste twee wedstrijden moeten winnen om te promoveren en dan nog is het afhankelijk van Salone di Claudia en Euro Mail die woensdag tegen elkaar speelden en deze wedstrijd werd in de laatste minuut door D. Schipper in het voordeel van Salone di Claudia beslist, uitslag 3-2. Essity 1- Buurke Bestrating werd 5-5 in een aantrekkelijke wedstrijd. Van der Laan Verzekeringen behaalde een grote overwinning op GHV/ Vastgoed Partner en de uitslag werd 9-4 en door deze zege kunnen ze de laatste plek nog overdoen aan GHV. Door zelf niet te spelen is Avebe gepromoveerd, want de enige concurrent Just 4 Kids verloor van Faber & Faber met 6-3 en L. Hoving alle zes doelpunten scoorde. Kampioen Essity 2 won met 5-2 van Team 49 ers.

Winkler Prins competie
De Winkler Prins competitie is ten einde en daar werden vrijdag de laatste wedstrijden gespeeld en werden ook de kampioenen bekent. Bij de jongste categorie werd dat Annie Fc dat won met 2-5 van Fc. Gehaktbal en Fc. Gehaktbak speelde nog een wedstrijd en daar was Red Bull te sterk en won met 5-3.Fc. Voetbal won met 3-1 van Dortscheef JC. Bij de oudsten werd Fc. Badslipper kampioen door met 3-4 te winnen van Fc. Cheater.