Overslaan en naar de inhoud gaan

Professioneel MMA-vechter Paulo Boer opent
'personal training' faciliteit in Veendam

Door Eindredactie op vrijdag, 6 april, 2018 - 13:24

Pauloboerpersonaltrainingfotografiemuruelleoldenburgerhr-9626.jpg

Vanaf 15 april is Veendam een sportvoorziening rijker. Vanaf die datum opent Paulo Boer Personal Training op locatie van Oxygym aan het Boven Oosterdiep 9 de deuren. Oprichter Paulo Boer, een bekende naam in de MMA-wereld, biedt al vanaf 2015 in Groningen op maat gesneden 'personal training' aan die niet alleen grensverleggend is, maar ook gewoon leuk om te doen. Door de groeiende belangstelling en de resulterende toename van het aantal klanten is besloten een tweede locatie te openen. Hiermee hoopt Paulo Boer nog meer mensen de gelegenheid te bieden om op een sportieve en gezonde manier met zichzelf aan de slag te gaan. De feestelijke openingsdag begint om 11:00 uur, en tot 15:00 worden er demonstraties van de trainingen gegeven.

"We willen door middel van deze nieuwe faciliteiten de regio rondom Veendam voorzien van een luxe sportaccommodatie waar persoonlijke aandacht centraal staat" aldus Paulo Boer. "In onze beleving is er op dit gebied nog te weinig aanbod in de regio."

Dat aanbod van Paulo Boer Personal Training bestaat uit een afwisselende combinatie van kracht- & conditietraining en vechtsporttechnieken die mensen op een speelse manier uitdaagt om elke keer een stapje verder te gaan. Tevens kan er ruimschoots aandacht worden besteed aan voeding en dieet, en wordt er rekening gehouden met eventuele persoonlijke wensen en beperkingen.

Daarnaast biedt Paulo Boer Personal Training behalve de persoonlijke een-op-een trainingen ook zogenaamde 'small group' of VIP trainingen. Deze 'small group' trainingen bestaan uit kleine groepjes van maximaal 6 personen die worden begeleid door gekwalificeerde trainers en bieden dezelfde persoonlijke aandacht van de een-op-een sessies, maar dan voor een lager bedrag.

Tenslotte bestaat de mogelijkheid voor bedrijven om eendaagse, meerdaagse, wekelijkse of maandelijkse workshops door Paulo Boer Personal Training te laten organiseren. Deze workshops worden in overleg samengesteld en op locatie gegeven.


Gerelateerde artikel: