Overslaan en naar de inhoud gaan

Uitslag en Finale Avond Rabobank Clubkas Campagne

Door Eindredactie op vrijdag, 30 maart, 2018 - 13:15

Winnaars Rabobank Clubkas Campagne_2.jpg

Rabobank Stad en Midden Groningen heeft woensdagavond 28 maart op een feestelijke manier de uitslag bekend gemaakt aan alle deelnemende verenigingen en stichtingen van de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank verdeelt zo € 70.000 onder 58 verenigingen en stichtingen. In totaal zijn 13.042 stemmen uitgebracht door 2.770 leden. Dit resulteerde in een stempercentage van 13%. Het beschikbare bedrag werd naar rato verdeeld, dus hoe meer stemmen hoe meer geld voor de club!

Tijdens de Finale Avond in de Euroborg is bekend gemaakt hoeveel stemmen elke club heeft ontvangen en welke bedragen zij hiermee verdiend hebben voor het realiseren van hun doelen. Het was een heel feestelijke avond die gepresenteerd werd door Arno van der Heijden.

Iedere deelnemende vereniging/stichting ontving uit handen van directievoorzitter Bert Roman een cheque met daarop het behaalde aantal stemmen en het bijbehorende bedrag dat zij ontvangen voor hun bestedingsdoel. Landschapsbeheer Groningen haalde de meeste stemmen op met hun bestedingsdoel. Zij willen met het geld groene vrijwilligers ondersteunen en opleiden voor diverse projecten in de gemeente Haren en een educatief programma aanbieden aan scholen, burgers en belangstellenden over het landschap Haren e/o.

In Veendam waren er onder anderen cheques voor stichting Sintcentrale, De Zonnebloem afd. Veendam, Summerfun Compaen, Web in de Wijk, stichting Bogdike Buurt- en Speeltuinvereniging Langeleegte en Tennisclub Veendam.

De totale uitslag is binnenkort te vinden op de website van Rabobank Stad en Midden Groningen.