Overslaan en naar de inhoud gaan

Blueprint live vanuit foyer vanBeresteyn

Door op maandag, 26 maart, 2018 - 15:00

_MG_9614.jpg

Op vrijdag 6 april heeft Thomas Kaldijk weer interessante sessies gepland vanuit Grand Café Java. Deze keer met Bill Parker uit Arizona en Claudia Robbens uit Den Haag.

Zoals altijd is publiek welkom en is de toegang gratis. Via de stream op www.rtveen.nl  is het programma elke zondag te beluisteren en verder de hele week op www.rootsparadise.nl en www.rtveen.nl


BillenJolanda.jpg

Bill Parker en Jolanda Haanskorf
De uit Scottsdale / Arizona afkomstige Bill Parker vierde onlangs zijn 50 jarig jubileum als muzikant. In maart en april toert hij voor de vierde keer door Nederland en wordt hij deze keer op het podium bijgestaan door Jolanda Haanskorf. Zij is ook regelmatige gast bij optredens van Jacques Mees en ook Douglas Greer en Dick Lemasters hebben gebruik gemaakt van de vocale talenten van Jolanda. Onlangs vloog ze naar Amerika om nieuwe songs te schrijven en op te nemen met Bill. Belangrijkste invloeden: The Beatles, The Byrds, Ray Davis, Stephen Stills, Gram Parsons, Chris Hillman, Richard Thompson.


Claudia Robbens
Claudia Robbens is een Nederlandse singersongwriter uit Den Haag. Wellicht nog niet zo bekend maar ze timmert al een tijdje aan de weg. Ze nam in een ver verleden een single op met Robby van Leeuwen (Shocking Blue), deed ooit sessiewerk voor Bolland & Bolland, rook aan het grote succes toen ze Jaap Eggermonts More Stars (met Abba songs) inzong en deed mee aan het Nationale Songfestival. Pas na jaren van vallen en opstaan vond ze het tijd voor een soloalbum, vol met eigen geschreven liedjes. Liedjes die haar na aan het hart liggen. Liedjes die zich het best laten omschrijven als Americana, al is de folk en de blues nooit ver weg.  Op deze cd, getiteld  Who You Want To Be hoor je een heerlijke mix van country, blues en folk.