Overslaan en naar de inhoud gaan

Open Dag bij TC Veendam

Door Eindredactie op maandag, 26 maart, 2018 - 07:51

tcvlogo_1.gif

Op zaterdag 31 maart opent de TC Veendam het tennisseizoen met de traditionele Open Dag. Omdat de club dit jaar 90 jaar bestaat, start de Open Dag dit keer met een brunch voor de leden.

Aansluitend volgt om ca. 12:45 uur de onthulling van de namen van oud BV Veendam spelers en -trainers op originele tribunestoelen afkomstig van het voetbalstadion De Langeleegte. Het klusteam van de tennisclub heeft namelijk een aantal tribunestoelen van de sloop weten te redden en gerenoveerd tot zitjes voor bij de tennisbanen. De stoeltjes hebben de namen gekregen van bekende spelers en trainers uit het roemrijke verleden van de BV Veendam. Een aantal spelers is bereid gevonden om de onthulling bij te wonen.  Op deze manier blijven de herinneringen aan de roemrijke Langeleegte toch nog enigszins behouden.

Na de onthulling van de namen volgt het gebruikelijke programma van de Open Dag tot ongeveer 17:00 uur.

Dit bestaat o.a. uit tennislessen voor jong en oud, lid of geen lid en vrij gebruik van de banen. Iedereen die kennis wil maken met tennis is van harte welkom. Commissieleden geven graag informatie over mogelijkheden tot spelen van competitie, toernooien en het volgen van trainingen en de bijbehorende kosten.

In de loop van het seizoen organiseert de TC Veendam in het kader van het jubileum op 30 juni een grote reünie die wordt afgesloten met een feestavond.

Op 15 juli vindt op het tennispark een groots opgezette Sportfair plaats met sportdemonstraties, proeverijen, muziek en een optreden van een ensemble van het VKSO.

Daarnaast houdt Serena Solari (Heel Holland Bakt) deze dag workshops waarvoor een ieder zich kan inschrijven.

Gedetailleerde informatie over de Open Dag en de Jubileumfestiviteiten is te vinden op www.tennisclubveendam.nl