Wildervank 3 (zat) wint met 7 - 1 van Drenthina

Door Eindredactie op zondag, 25 maart, 2018 - 11:56

Door Jacob Kuipers

Oefenmeester Engel Scholten van Wildervank 3 (zat) heeft thuis met zijn ploeg met 7-1 gewonnen van het derde team van Drenthina. De eerste helft speelden de 'discipelen' van Scholten geen sterke wedstrijd. De ruststand was dan ook 2-0 voor de roodhemden. Maar na de thee ging 'het roer' om en de thuisclub haalde fors uit. Wat Scholten in de rust tegen zijn jongens heeft gezegd is een raadsel. Maar toen ze voor de tweede keer de 'voetbalarena' opzochten liepen ze snel uit naar een grote overwinning.

Ook kleedkamer beheerder Tinus deed een 'duit in het zakje'. Tinus staat op de foto met een gebalde vuist want hij wil geen 'pottenkijkers'. Toen er plotseling een ploatjemoaker voor hem stond, stond hij gelijk in gevechtshouding klaar. De fotograaf schrok hier zo van dat hij in een razende tempo weg sprintte. En zo hoort het ook, want wat heeft een fotograaf bij een kleedkamer te zoeken!