Overslaan en naar de inhoud gaan

ABC-fotoshoot voor Petra Erents
tegen de ziekte van lyme

Door Henk Drenth op donderdag, 22 maart, 2018 - 21:21

poster en fliyers.JPG

Op zaterdag 7 april staan op het ABC binnenplein aan het Veenlustpassage twee fotostudio’s opgesteld. Tijdens de fotoshoots worden er familie en kinderportretten gemaakt voor slechts 8,50 euro. Natuurlijk kunnen ook stelletjes op portret.

Het originele fotobestand wordt naar uw mailadres gestuurd. Zodat u zelf de vrije hand hebt om ze te delen, en af te drukken van briefkaart tot grootformaat. En natuurlijk kunnen ze op social media worden gedeeld. De opbrengst van de fotoshoot komt geheel ten goede aan Petra Erents.

In 1998 had Petra het gevoel van een griep die maar niet doorzette. Haar huisarts herkende de ziekte niet, en na het verschijnen van een rode ring werd aan een gesprongen adertje of cellulitis gedacht.

Na de verhuizing naar Veendam verwijst hun nieuwe huisarts meteen door naar het UMCG.

In het ziekenhuis wordt de diagnose ziekte van Lyme gesteld. En blijkt ook eindelijk Petra haar gelijk. Een week antibiotica wordt ingezet, en ze wordt geheel genezen verklaard. Maar door de te korte behandeling kan de bacterie ‘vrolijk feest vieren’ en grote schade aanrichten in het hele lichaam. Helaas is de Ziekte van Lyme chronisch geworden. Doordat Chronische Lyme in Nederland nog steeds niet erkend wordt, vindt in Woudenberg op 14 april Lopen Lopen voor Lyme plaats. Vrienden en familie lopen deze sponsorloop voor Petra. Ze hopen daarmee in waarschijnlijk Duitsland een behandeling te kunnen realiseren.

Wij (Siena Koning, Henk Koning en Henk Drenth) willen met de opbrengst van deze fotoshoot Petra ook ondersteunen. Op het ABC binnenplein zal een rode motorzijspan van Harmina Schrik klaar staan, en een Harley Davidson van Henk Koning voor het poseren.

DE FOTOSHOOT VINDT 7 APRIL PLAATS OP HET ABC BINNENPLEIN VAN 10 TOT 16 UUR MET VRIENDELIJKE MEDEWERKING VAN ALBERT HEIJN, BLOKKER, C&A EN ’T VEENHUUS.

Voor info en donatie bezoek: www.lopenvoorlyme.nl/team/happy-feet