Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag V&Z Veendam - week 11

Door Eindredactie op zaterdag, 17 maart, 2018 - 12:56

V&Z_Veendam.png

Kwartfinales
Deze werden de kwartfinales van de beker gespeeld en het waren bijna allemaal erg spannende wedstrijden. SWO Veendam won nipt van Stukadoorsbedrijf Oldenburger. Futsal Topbrands – Beautysalon Jannie werd een gelijk spel en de strafschoppen werden beter genomen door Futsal Tobrands en ook dit team gaat door. Prins Elektro had veel moeite met Kruit en Kramer, maar gaat ook door. Beste Hypotheek – CEVDET werd een makkelijke overwinning voor CEVDET. De uitslagen zullen binnenkort op de site staan en ook daar staan de volgende wedstrijden op. Futsal Topbrands zal volgend seizoen niet meer in onze competitie spelen, want ze gaan dan voor de KNVB spelen. Ze gaan wel in Veendam hun thuiswedstrijden spelen en zullen waarschijnlijk dan V&Z Futsal Topbrands gaan heten. Onze dames verloren van Viod vr1 met 3-6 en zullen volgend seizoen een klasse lager spelen.

Eerste klasse
In de competitie werd in de eerste klasse een wedstrijd gespeeld en dit duel ging om de laatste plaats tussen Sandra’s Hairstudio tegen Autobedrijf Smid Meeden dat de wedstrijd met 3-4 won in een mooi en spannend en zeer sportief duel.

Tweede klasse
In de tweede klasse was de topper Smit Facility tegen Werkmax en deze werd in de laatste paar seconden in het voordeel van Smit Facility beslist. Het werd 6-5 voor Smit Facility en door deze zege kan het kampioenschap bijna niet meer mis gaan. Smit staat nu tweede op twee punten van Riviera United, maar ook drie wedstrijden minder gespeeld. Riviera United speelde met 4-4 gelijk ten DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi. Slagerij K. Nieland won met 2-14 van Break.

Derde klasse
In de derde klasse won Statusbar reglementair met 5-0 van Buurke Bestrating en het lijkt erop dat het kampioenschap wel erg dichtbij komt. Euro Mail dat tweede staat won met 4-2 van Van der Laan Verzekeringen en nummer drie Salone di Claudia won nipt van Afterbeat met 1-2. Essity 1 tegen GHV/Vastgoed Partner speelden met 6-6 gelijk.

Vierde klasse
Essity 2 won in de vierde klasse met 2-4 van Go Kleine Panda. Just 4 Kidz won met 3-0 van CGKV De Kandelaar en ook dit team maakt nog steeds kans op promotie net als Avebe dat met 6-4 won van Fc. Titanium dat door deze nederlaag ook nog een kleine kans heeft en ook Faber & Faber maakt nog kans, want tegen V&Z Team werd met 1-5 gewonnen.