Overslaan en naar de inhoud gaan

Ploegenpresentatie Stormvogels Veendam

Door Eindredactie op zaterdag, 17 maart, 2018 - 09:54

DSC_7736.JPG

Vrijdag presenteerde Wielervereniging Stormvogels de teams die in 2018 de kleuren van de club gaan verdedigen. Van jeugd tot en met amateurs werden de renners en hun programma gepresenteerd. 

Elite / Beloften renners en begeleiding van Team Eerens Stormvogels Veendam, verschenen op het podium aan de microfoon van voorzitter Wilbert Boneschansker en RTV Noord verslaggever Theo Sikkema. Het Elite / Belofte van Team Eerens Stormvogels Veendam is helemaal klaar voor het komende wielrenseizoen. Deze ambitieuze renners komen uit in de clubcompetitie, open klassiekers en natuurlijk de noordelijke criteriums.

DSC_7740.JPG

De nieuwe oranje helmen, fietsen en nieuwe kledingoutfit worden weer volop gebruikt. Er is niets dat het Team Eerens Stormvogels Veendam tegenhoudt om goede resultaten te behalen. Welke talenten er deel uitmaken van het Team Eerens Stormvogels Veendam?

De ploegenpresentatie vond plaatst in het nieuwe onderkomen van de club, het Wielercafé aan de Langeleegte, waar in 2019.ook een nieuwe wielerbaan zal worden gerealiseerd.