Overslaan en naar de inhoud gaan

Een AED in iedere woonwijk in Veendam

Door op zaterdag, 10 maart, 2018 - 02:18

Stratenvolleybal-banner.jpeg

Door Gert Brouwer - parkmanager van Parkmanagement

Vrijdag  als parkmanager van Parkmanagement De Veenkolonien samen met Fred van Loenen van het Sport en Indoorcentrum Veendam het officiele startsein gegeven voor een heel dankbaar project waar we sinds november vorig jaar aan werken. Een AED in iedere woonwijk in Veendam. Dat willen we realiseren met een stratenvolleybal toernooi. We steunen de stichting Groningen HartVeilig.

Mooie toeval is dat de Hartstichting sinds een paar weken landelijk met dezelfde invalshoek aan de weg timmert. We kunnen levens redden als er in iedere wijk een AED komt. De meeste hartaanvallen vinden thuis plaats. Iedere seconde telt dan. Maar juist in woonwijken zijn er veel te weinig AED’s.

Lees alles over ons project op de site www.pmdv.nl of op de ticketsite EventBrite. Als je in Veendam woont en het project een warm hart toedraagt dagen we je uit om een volleybalteam samen te stellen, sponsors te zoeken en je aan te melden. Alle teams krijgen van de stichting Groningen HartVeilig een AED reanimatiecursus aangeboden