Verslag V&Z Veendam - week 9

Door Eindredactie op zaterdag, 3 maart, 2018 - 16:20

Hoofdklasse
Twee wedstrijden waren er te spelen in deze klasse. Futsal Topbrands herstelde zich van de nederlaag door nu met 8-0 te winnen van Beautysalon Jannie. Dat de laatste wedstrijden behoorlijk laat afweten. Draaijer Schilders blijft het goed doen dit seizoen en won nu met 4-1 van Freko Kozijnen.

Eerste klasse
De spanning in de eerste klasse is bijzonder groot, want de twee teams die gaan strijden om het kampioenschap wonnen beide hun wedstrijd. Koploper Prins Elektro won met moeite van Sandra's Hairstudio met 4-2 en SWO Veendam won met 5-3 van Riklis Karto Hair en beide teams hebben nu 31 punten. Maar Prins Elektro speelde een wedstrijd minder. Gervas Futsal won met 6-3 van Beste Hypotheek. Een Hypotheek-speler kreeg rood voor het natrappen. Ja, dat wist hij toch wel, dat hij daar rood voor krijgt.

Tweede klasse
Doordat Werkmax niet kwam opdagen won het de wedstrijd tegen Kruit en Kramer met 5-0. En Riviera United won met 6-3 van DWS/ Drukkerij Reinier v.d. Kooi. OLRO Workwear won met 5-4 van Slagerij K. Nieland. Door deze zege is OLRO Workwear veilig. Break – Gadero werd 1-16 en ook Gadero is nu veilige haven.

Derde klasse
Statusbar won met 4-1 van Salone di Claudia, dat nu derde staat. Want Euro Mail is met een opmars bezig en staat nu tweede door met 6-0 te winnen van Veendam Fanatics dat het laatste weken laat zitten. Afterbeat won met 6-2 van Van der Laan verzekeringen.

Vierde klasse
In deze klasse gaat het vooral spannend worden wie er achter koploper Essity 2 mee gaat naar de derde klasse. Vier teams maken daar nog kans op zoals het nu lijkt. Een daarvan is Avebe dat met 6-3 won van CGKV De Kandelaar. Ook Fc. Titanium heeft daar nog kans op door met 6-1 te winnen van Pizza in the Box en ook Just 4 Kids en Faber & Faber azen nog op plek twee. Go Kleine Panda won met 7-4 van V&Z Team.

Op 20 april is de finale van de beker en ook tevens de laatste avond van het seizoen. Deze avond is in Sportplein. Nieuwe teams kunnen zich in middels aanmelden en zijn zeker van een plaats als het team 125 euro heeft betaald als vooschot.