Overslaan en naar de inhoud gaan

Veendammer Winterspelen in Borgerswold

Door Eindredactie op dinsdag, 27 februari, 2018 - 15:24

winterspelen 1 maart.jpg

Vanaf donderdag 1 maart worden er de Veendammer Winterspelen georganiseerd door de ondernemers van het park Borgerswold.

Vanaf die dag zullen er diverse (ludieke) wedstrijden worden gehouden voor jong en oud. Te denken valt aan priksleeĆ«n, fluitketel werpen, buikschuif competitie en natuurlijk niet te vergeten 100 meter slee slalom. Afhankelijk van de toestand van het ijs zijn er vanaf 1 maart elke dag activiteiten. Uiteraard is er ook muziek, koek en zopie aanwezig voor de inwendige mens. En is er voor elk onderdeel een passende prijs voor de winnaars.
Ook wordt er een 400 meter baan uitgezet zodra het ijs de vereiste dikte heeft.

De meest actuele informatie per dag zal worden bekend gemaakt op de facebookpagina van het park Borgerswold. www.facebook.com/parkborgerswoldveendam

De activiteiten worden gehouden ter hoogte van het Koetshuis bij het strand en beginnen om 14.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. 

De organisatie is in handen van Stichting Participatie Borgerswold en heeft tot doel om meer mensen naar het prachtige park Borgerswold te krijgen. Dit doen zij middels diverse activiteiten waaronder: Open dag Borgerswold op 10 mei, Vol gas over de plas op 15 juli, Spokentocht op 27 oktober en Carbidschieten 31 december.