Vrijwilligers

Vacature vrijwilligerswerk
Herstel en onderhoud bijzondere grafmonumenten



Het Steunpunt Vrijwilligerswerk Veendam zoekt voor de gemeente Veendam vrijwilligers voor verschillende werkzaamheden op de begraafplaats Dalweg 36 te Wildervank.

Onder leiding van Landschapsbeheer Groningen worden de op deze begraafplaats voorkomende bijzondere grafmonumenten hersteld. Landschapsbeheer voert zelf de ingrijpende herstelwerkzaamheden uit. De vrijwilligers worden ingezet voor het schoonmaken, beletteren van teksten en grafsymboliek en voor het uitvoeren van eenvoudige herstelwerkzaamheden aan de grafmonumenten.

Vind jij het interessant om een bijdrage te leveren aan het behoud van cultuurhistorie en daarmee aan een stukje geschiedenis van de gemeenschap en heb jij enige mate van handvaardigheid en respect voor de omgeving waar in je werkt, dan is deze vacature iets voor jou.

Geïnteresseerd
Bel dan 05498-698119 voor meer informatie of stuur een email naar vrijwilligerswerk@compaenveendam.nl. Langskomen kan op dinsdag- en donderdagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur op het adres Jan Salwaplein 3 te Veendam.

Meer vacatures op www.vrijwilligersgroningen.nl