Regio

Stemperiode Rabobank Clubkas Campagne



De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is van start gegaan! Voor veel verenigingen een periode waar naar uitgekeken wordt. Door op hun club te stemmen kunnen leden van Rabobank Stad en Midden Groningen hun favoriete verenigingen helpen. Iedere stem is namelijk geld waard!

Particuliere leden van Rabobank Stad en Midden Groningen kunnen tot en met 22 februari stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigingen. De bank stelt een deel van de winst beschikbaar voor het lokale verenigingsleven. Stemmende leden bepalen hoe dit verdeeld wordt over de deelnemende verenigingen en stichtingen.

Hoe werkt het?
Ieder lid mag van 8 t/m 22 februari in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete verenigingen. Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, zijn hiervoor uitgenodigd en hebben een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure ontvangen.

Clubs in actie
Voor de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne, is het zaak om zoveel mogelijk stemmen te werven. Rabobank Stad en Midden Groningen heeft daarom promotiematerialen ontwikkeld en beschikbaar gesteld aan de clubs. Zo kunnen ze veel ruchtbaarheid geven aan de campagne.

Bekendmaking stemresultaten
Tijdens de Finale Avond op 28 maart, wordt de uitslag van de stemming bekend gemaakt. Tijdens deze feestelijke avond worden de winnende verenigingen in het zonnetje gezet.