Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag V&Z Veendam - week 5

Door Eindredactie op zondag, 4 februari, 2018 - 10:47

V&Z_Veendam.png

Kruit en Kramer zet opmars voort.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse was een wedstrijd tussen koploper CEVDET en Freko Kozijnen. In een matige wedstrijd en waar ook aan beide kanten veel kansen werden gemist. De uitslag werd 7-2, maar had ook wel 12 -7 kunnen zijn.

Eerste klasse
Prins Elektro liet in de eerste klasse twee punten liggen door met 4-4 gelijk te spelen tegen Gervas Futsal en naaste belager JS- Viro staat nu op een punt door met 7-5 te winnen van Autobedrijf Smid Meeden en daar scoorde W. Kleiweg er vijf van. Deze twee teams en SWO Veendam zullen waarschijnlijk uitmaken wie er kampioen gaat worden in de eerste klasse. Beste Hypotheek – Sandra’s Hairstudio werd 1-3 en door deze overwinning verliet Sandra’s Hairstudio de laatste plaats. Riklis Karto dat in het begin van de competitie de te kloppen team leek zakt steeds verder weg. Nu werd er met 1-2 verloren van Clias/v.d. Laan Verzekeringen.

Tweede klasse
In de tweede klasse won Kruit en Kramer met 6-4 van Slagerij K. Nieland in een wedstrijd die gelijk opging, maar Kruit en Kramer in de laatste minuten toesloeg. Bij Kruit en Kramer scoorde v.d. Weit vier keer. Door te winnen met 7-2 van OLRO Workwear kruipt Gadero langzaam omhoog.

Derde klasse
In de derde klasse won Statusbar met veel moeite van Essity 1`met 2-1 en door deze nederlaag lijkt voor Essity het kampioenschap niet meer mogelijk. Veen dam Fanatics dat derde staat verloor met grote cijfers van Van der Laan Verzekeringen dat hierdoor de eerste overwinning kon vieren. Uitslag 3-13. Brokschmidt scoorde er vier en Bijl en Drenth elk drie van de dertien. Een wedstrijd om degradatie te ontlopen tussen GHV/ Vastgoed Partner en Afterbeat werd 2-1.

Vierde klasse
In de vierde klasse won koploper Essity 2 met 5-0 van Avebe en M. Waaijer maakte daar drie van. Just 4 Kids won met 1-9 van CGKV De Kandelaar en staat tweede en om de derde plaats werd gestreden door Fc. Titanium en Faber & Faber en dit duel werd een overwinning voor Faber & Faber met 3-5 waar L. Hoving vier keer scoorde. V&Z Team verloor met 1-3 van Pizza in the Box.

Van het bestuur
Wat het bestuur opvalt dat er de laatste tijd steeds meer teams zijn zonder coach en/of lijnrechter wat dus veel boetes oplevert. Tevens wil het bestuur de spelers en coach erop attenderen dat men bij twee keer geel in een wedstrijd voor een wedstrijd is geschorst. Men dient hier zelf om te denken.

Winkler Prins Competitie
In de Winkler Prins Competitie werden twee van de drie wedstrijden gespeeld, omdat de leerlingen een project van school hadden. In 5 P won Fc. Badslipper met 8-5 van Deurzetters en blijft ongeslagen en in 5 W won Fc. Voetbal in de laatste seconde met 1-2 van Fc. Gehaktbal. Op 16 februari is in de Wildervanckhal de finale van het Jubileumtoernooi.