Overslaan en naar de inhoud gaan

Wethouder Jaap Velema opent servicedesk WeHelpen

Door Eindredactie op donderdag, 1 februari, 2018 - 18:01

DSC_7160A_0.jpg

Donderdagmiddag opende wethouder Jaap Velema de servicedesk voor vrijwillige inzet van WeHelpen Veendam. WeHelpen is er voor iedereen die wil helpen of geholpen wil worden. Voor mantelzorgers, vrijwilligers en mensen met een hulpvraag.

DSC_7174.JPG

Servicedesk voor vrijwillige inzet
De servicedesk wordt bemand door vrijwilligers. De vrijwilligers gaan actief op zoek naar en voor mensen die hulp of steun kunnen gebruiken. Ook kan iedereen terecht bij de servicedesk voor vragen over WeHelpen en vrijwillige inzet in Veendam. De servicedesk WeHelpen is ondergebracht bij Compaen en verzorgt de coƶrdinatie. Er wordt samengewerkt met de Vrijwillige Hulpdienst Veendam/Wildervank, Humanitas Veendam, VPTZ, Mantelzorgondersteuning en het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Compaen.

DSC_7157.JPG

Openingstijden en contactgegevens
De servicedesk is gevestigd aan het Jan Salwaplein 3 in Veendam en is open op dinsdag en donderdag van 14:00 tot 16:00 uur. Op maandag, woensdag en vrijdag is de servicedesk van 14:00 tot 16:00 uur telefonisch bereikbaar op 0598-698143. Ook is WeHelpen te vinden op www.wehelpen.nl/veendam en te volgen op Facebook: www.facebook.nl/wehelpenveendam.