Overslaan en naar de inhoud gaan

Verslag V&Z Veendam - week 4

Door Eindredactie op zaterdag, 27 januari, 2018 - 17:00

V&Z_Veendam.png

Deze week werd er op woensdag en vrijdag weer een aantal bekerwedstrijden gespeeld en de uitslagen staan op de site en binnenkort zal er weer worden geloot voor de volgende ronde.

Eerste klasse
In de hoofdklasse werd deze week niet gespeeld, maar in de andere klassen wel en in de eerste klasse verraste Sandra’s Hairstudio Clias/ v.d. Laan Verzekeringen door met 2-3 te winnen. Dit was de eerste overwinning van dit seizoen voor Sandra’s Hairstudio.

Tweede klasse
In de tweede klasse won Rivièra United met 16- 1 van een zeer slecht spelend Break die het echt niet serieus namen en erg vervelend aan het spelen waren en dat kwam door de afwezigheid van contactpersoon die op vakantie is. Door deze zege staat Rivièra United gelijk met koploper Smit Facility, maar deze heeft twee wedstrijden minder gespeeld. Gadero en DWS/v.d. Kooi deelden de punten in een leuke wedstrijd wat een 5-5 opleverde. Van der Laan Verzekeringen – Statusbar werd 2-10 en door deze zege blijft Statusbar bovenaan staan, maar de naaste belagers speelden een wedstrijd minder en kunnen op een punt komen.

Vierde klasse
In de vierde klasse wonnen de nummer drie, vier en vijf hun wedstrijd en hebben zeker nog kans op promotie. Nummer drie Fc. Titanium won met 4-3 van Team 49 ers en Faber & Faber dat vierde staat won met 1-6 van CGKV De Kandelaar dat steeds verder afzakt en Avebe won met 5-1 van Pizza in the Box.