Nieuws

Jeugdsoos Escape in Dorpshuis De Wending
bestaat 40 jaar



1978 opening1.jpg

In maart 2018 is het 40 jaar geleden dat Jeugdsoos Escape in Dorpshuis De Wending werd geopend. Vanaf dat moment hebben vele jongeren genoten van ‘hun tijd in Escape’! Het mooie is dat Escape nog still going strong is...

Op zaterdag 3 maart 2018 wordt het 40 jarig bestaan gevierd met een reünie met aansluitend een feestavond waarbij uitgekeken wordt naar zoveel mogelijk jongeren van toen en nu! De reünie begint ’s middags om 17:30 uur. Er is ruim de tijd om (oude) bekenden terug te zien en herinneringen op te halen. Om zoveel mogelijk foto’s op grote schermen te laten zien wordt iedereen uitgenodigd materiaal aan te leveren via Escape40jaar@gmail.com

Aansluitend heeft de organisatie een stamppotbuffet voor de reünisten geregeld. Voor de reünie is opgave mogelijk via Escape40jaar@gmail.com waarbij reünisten aan kunnen geven of zij gebruik maken van het stamppotbuffet.

Voor de huidige generatie Escape-bezoekers is er in Jeugdsoos Escape vanaf 16:30 uur een Disco4KIDS met D.J. Ray. Op het moment dat de reünisten aan het stamppotbuffet gaan worden zij getrakteerd op gratis frietjes en snacks.

1977 poster Disco.jpg

Vanaf 20:30 uur is er in de grote zaal van Dorpshuis de Wending een ‘Vinyl Dance Classis Party’ met Radio Noord coryfeeën: D.J.’s Jan van der Meide (de eerste echte Escape D.J.…) en Rolf Schreuder zijn met hun Drive-in show aanwezig en draaien deze avond de mooiste dansplaten van vinyl !!

Deze avond is voor iedereen, dus ook niet reünisten, gratis toegankelijk.

De reüniecommissie hoopt iedereen te begroeten op zaterdag 3 maart in Dorpshuis De Wending!!!