Nieuws

Actualiteit en muziek in De Maand Bekeken



_MG_4561.jpg

De foyer van cultuurcentrum vanBeresteyn is zaterdag 27 januari het podium voor alweer de vierde editie van talkshow De Maand Bekeken. Martijn Folkers, presentator van deze talkshow in, voor en over Veendam, blikt samen met gasten terug op het nieuws in Veendam in de maand januari. Publiek is van harte welkom!

Folkers interviewt van 16.00 tot 17.00 uur diverse gasten. Jos Kraan, directeur van cultuurcentrum vanBeresteyn, is deze maand precies een jaar in functie. Wat is er sinds zijn aantreden veranderd? Wat zijn z’n plannen met de cultuurtempel van Veendam? En nu we het er toch over hebben: hoe denkt hij over de plannen voor het Museumplein? Vervolgens schuift Anneke Ritzema van Zorggroep Meander aan tafel om te vertellen over Heel Sorghvliet Kookt, een bijzonder welzijnsproject waarin jong en oud elkaar vindt. Ook de deelnemers komen aan het woord. Tussendoor is er jazzy live muziek van Anne-Lie Persson. “De laatste gast houden we nog even geheim,” zegt Folkers. “We willen graag actueel zijn en houden daarom ruimte om op het laatste moment iemand toe te voegen.”

_MG_4568.Bjpg_.jpg

Publiek is van harte welkom op zaterdag 27 januari van 16.00 tot 17.00 uur in de foyer van vanBeresteyn. De toegang is gratis. RTV1 maakt opnames en zendt deze later in de week uit.