Nieuws

Optreden Las Niñas y Compadres bij VOVO goed bezocht



20180114_145836.jpg

Zondagmiddag 14 januari trad het salonorkest Las Niñas y Compadres op voor de leden van de VOVO en andere belangstellenden. Ruim 80 personen vonden de weg naar het MFC de Breehorn, waar de bijeenkomst plaats vond.

Om 14.00 uur ging het 18 leden sterk orkest van start onder de bezielende leiding van Jelte Duister. De wanden in de zaal werden dit keer open gelaten, zodat iedereen ruimschoots een plaatsje kon vinden. Hermien Cats en Bert Kraan brachten diverse operetteklanken ten gehore, zoals Frühling in San Remo. Hermien en Bert, twee mensen met een prachtige stem en goed op elkaar ingespeeld, zoals te horen was in hun duet ‘Komm mit nach Varasdin’.

Ook het solo-optreden van Bert onder begeleiding van Ali Wierth op viool met ‘Komm Zigany’ uit de operette Gravin Maritza, vond veel bijval. Evenals de Annen Polka en vele andere bekende melodieën als Don’t cry for me Argentina, Du schwartzer Zigeuner, Amor, Amor, Amor… en We ‘ll meet again.

Henri Wierth trad, naast dat hij de diverse optredens van solisten en orkest aan elkaar praatte, op als solist met de Amboss Polka en Ouwe Jacob, een echte onvervalste smartlap. Al met kijkt het bestuur van de VOVO terug op een geslaagde middag.