Sport

Verslag V&Z Veendam - week 2



V&Z_Veendam.png

Damescompetitie
V&Z wil volgend seizoen proberen om ook met een damescompetitie te beginnen en het zou dan leuk zijn om met zes teams te kunnen starten. De teams kunnen zich opgeven bij het bestuur en ook kan men daar terecht voor vragen.

Eerste Klasse
De competitie is weer begonnen en er was ook direct een verrassende uitslag in de hoofdklasse. MF Shipping won met 6-3 van Futsal Topbrands. Beide teams kregen veel kansen, maar doelman Kostwinder van MF Shipping was een sta in de weg voor de tegenstander.

Tweedeklasse
Smit Facility had een goede dag door zelf niet te spelen en de nummers 3 en 2 moesten tegen elkaar spelen. Riviera United won met 5/4 van Werkmax en beide teams staan nu drie punten achter en ook speelden beide teams een wedstrijd meer. Kruit en Kramer begint altijd moeilijk aan het seizoen, maar als het wat kouder wordt gaat men ook beter spelen en staat na de overwinning op OLRO Workwear met 3/1 in de middenmoot. Slagerij K. Nieland tegen Gadero werd 3-8 en door deze zege heeft Gadero weer de aansluiting gevonden. Buurke Bestrating-Salone di Claudia werd 3-6 en heeft de laatste de aansluiting gevonden bij de top. Afterbeat verloor met 2-8 van Euromail en Hartman scoorde vier goals. Stukadoorsbedrijf Oldenburger won met 5-2 van Van der Laan Verzekeringen en lijkt aan degradatie te ontsnappen.

Vierdeklasse
In deze klasse won Avebe met 4/2 van Faber & Faber en liet Just 4 Kids dure punten liggen in de strijd om het kampioenschap tegen Pizza in the Box door met 1-1 gelijk te spelen. Woensdag werd de laatste poule wedstrijden voor het bekertoernooi gespeeld. En de uitslagen daarvan zullen te zijn zijn op de site van V&Z.

Winkler Prins
In de Winkler Prins competitie werd ook weer gespeeld en daar won bij de oudste poule Fc. Badslipper met moeite van Goaldiggers met 10/9. De Deurzetters wonnen met 2-1 van Fc. Pro. Bij de jongsten won Dortscheef JC met 3-2 van Fc. Voetbal en is nu ook koploper.

Toernooi
Ook wil V&Z graag een toernooi organiseren in de winterstop in samenwerking met de Wildervanckhal. Dit geldt voor dames en heren en er zal worden de gestreden om geldprijzen. Dit toernooi zal dan over meerdere dagen worden gespeeld met een finale avond.