Regio

Winter in het stroomdal - Fotografeer en meer
excursieserie Nationaal Park Drentsche Aa



Loon was belangrijker dan Assen. Het is wellicht moeilijk voor te stellen, maar er is een tijd geweest waarin Loon groter en belangrijker was dan Assen. Tijdens deze wandeling door het beekdal van het Loonerdiep besteden de Nationaal Park gidsen aandacht aan de historie van het beekdal rond Loon. Onderweg richten we de camera op het winterse landschap en cultuur historische elementen, zoals het hunebed.

Zaterdag 20 januari 2018
Starttijd: 10.00 uur
Startplaats: Brink van Loon
Duur/afstand: 2,5 uur

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Na afloop van de excursie wordt een bijdrage gevraagd voor het Gebiedsfonds Drentsche Aa.

De gidsen zijn amateurfotografen. Tijdens de excursie wordt op een aantal fotogenieke punten langs de route wat langer stilgestaan en is er tijd om deze plek te fotograferen en fototips uit te wisselen met elkaar. De mooiste fotoplekken kunnen drassig zijn. Waterdichte wandelschoenen worden aanbevolen. Honden worden niet toegelaten tijdens de wandeling.

Deze Fotografeer en meer excursie maakt deel uit van meerdere fotografie-excursies die door de seizoenen heen gegeven worden. Deze excursies zijn geschikt voor bezitters van alle typen camera’s. Kijk in de activiteitenkalender op www.drentscheaa.nl of op Facebook voor de overige data.