Nieuws

Nieuwjaarsconcert Jubileren met verrassende Melodieën
operettevereniging Veendam-Wildervank



_OVW archief 2017  Nieuwjaars concert DSC2868.jpg
Foto Heinz Gunther

Nieuwjaar, een nieuw begin met een weergaloze muzikale avond! De 60 jaar jubilerende operettevereniging Veendam-Wildervank geeft op vrijdag 12 januari 2018 in het Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam een sprankelend nieuwjaarsconcert met als thema "Jubileren met verrassende Melodieën”.

Ook deze keer zal de muziek uit verschillende operettes centraal staan met hier en daar een vleugje musical en opera waarvan ieder muziekliefhebber volop kan gaan genieten. Het concert wordt gebracht door het OVW koor afgewisseld met vele bekende solisten in een dynamisch geheel, waarbij ook een fraai decor zeker niet wordt vergeten. Op deze avond is er ook al weer traditiegetrouw een schitterend gastoptreden van de oudste leerlingen van het Winkler Prins. Kortom een aanrader om  te komen kijken en waarschijnlijk heeft u dan de gezelligste en meest weergaloze muzikale theateravond van het seizoen! De muzikale leiding is in handen van dirigent André Cats

Het nieuwjaarsconcert van de O.V.W.  begint om 20.00 uur.

Het is zeker aan te bevelen om tijdig kaarten te halen voor dit bruisend muzikaal begin van het jaar. Vanaf heden zijn kaarten verkrijgbaar bij Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam. (zowel in de voorverkoop als s’avonds voorafgaand aan de voorstelling aan de kassa en via de site www.vanberesteyn.nl  )